1. Acceptare

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile Generale de Utilizare de mai jos înainte de a utiliza serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați în mod expres acordul și consimțământul dvs. de a respecta termenii de mai jos.

 1. Conturi de Utilizator și Protecția Datelor

2.1. Înregistrare: Pentru a putea beneficia pe deplin de serviciile noastre, trebuie să vă înregistrați prin crearea unui cont de utilizator. În timpul procesului de înregistrare, sunteți obligat să furnizați informații reale, precise și complete. Trebuie să tratați confidențial contul de utilizator și sunteți responsabil pentru toate activitățile care se desfășoară prin intermediul acestui cont.

2.2. Protecția Datelor: Protejarea datelor dvs. personale este o prioritate pentru noi. Veți găsi informații detaliate despre politica noastră de protecție a datelor în Politica noastră de Protecție a Datelor, disponibilă aici: Politica noastră de Protecție a Datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Protecție a Datelor pentru informații detaliate cu privire la modul în care gestionăm datele dvs. personale.

 1. Produse și Achiziții

3.1. Produse: Informațiile referitoare la produsele disponibile în magazinul nostru online, inclusiv descrierea produselor, prețul și disponibilitatea în stoc, pot fi doar de natură informativă. Îți rezervăm dreptul de a modifica informațiile despre produse în orice moment, fără notificare prealabilă.

3.2. Achiziții: În timpul procesului de cumpărare, vă rugăm să verificați datele produselor comandate și asigurați-vă că introduceți corect informațiile de livrare. Trimiterea comenzii constituie finalizarea achiziției, iar dumneavoastră acceptați obligația de plată.

 1. Condiții de Plata

4.1. Metode de Plată: Veți găsi informații suplimentare despre metodele de plată acceptate și condițiile de plată la casa de marcat.

4.2. Facturare: Fiecare achiziție este însoțită de o factură care conține prețul produselor achiziționate și detaliile plății.

 1. Livrare și Returnare

5.1. Livrare: Informații detaliate cu privire la livrare se găsesc în Politica noastră de Livrare și Returnare.

 1. Litigii

6.1. Soluționare a Litigiilor: În cazul oricărui litigiu sau problemă legală, vă rugăm să ne contactați la următoarele date de contact: Date de Contact.

6.2. Legea Aplicabilă: Acești Termeni și Condiții Generale sunt interpretați și aplicabili în conformitate cu legile statului România.

 1. Modificări ale Termenilor

7.1. Modificări ale Termenilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și Condițiile Generale în orice moment. Noii termeni devin valabili automat la data intrării în vigoare.

Vă rugăm să verificați regulat schimbările în Termenii și Condițiile Generale. Prin continuarea utilizării site-ului nostru, vă exprimați acordul față de Termenii modificați.

 1. Dispoziții Finale

8.1. Acord Complet: Acești Termeni și Condiții Generale constituie acordul complet între dvs. și compania noastră în ceea ce privește utilizarea serviciilor noastre.

8.2. Intrare în vigoare: Acești Termeni și Condiții Generale intră în vigoare începând cu data de 1 octombrie 2023.

Vă rugăm să aveți în vedere că acești Termeni și Condiții Generale conțin orientări generale. În cazul unor întrebări sau probleme legale specifice, consultați întotdeauna un specialist juridic.

9. Datele Companiei

 • Denumirea companiei: HABE WOOD INNOVATE
 • Adresa Sediului Social: strada Gergely nr.496, Valea Stramba, Harghita,
 • Cod unic de inregistrare: 37906659
 • Nr. Reg. Comertului: J19/555/2017
 • IBAN: RO07BTRLRONCRT0403559301
 • Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
 • Telefon: 0740757164
 • Email: habewood@yahoo.com